Murerarbejde

lige fra opsætning af fliser til nyt badeværelse i Køge og omegn

Nyt badeværelse i Køge og omegn

Hos Køge Nord Murerfirma har vi stor ekspertise i badeværelsesløsninger. Det er lige fra små reparationer til komplette løsninger med totaleentrepriser. Vi kan stå for hele din entreprise fra start til slut og hertil finde relevante håndværkere.

Går du med specifikke ønsker til et nyt badeværelse i Køge eller omegn, kan du være sikker på, at vi kan hjælpe dig i mål. Mangler du inspiration, kan vi naturligvis tilbyde faglig rådgivning, så du er garanteret holdbare og stilsikre løsninger.

Opsætning af fliser

Er det blevet tid til at fornye hjemmet med nye fliser, kan du trygt vælge os til at varetage opgaven. Vi tilbyder holdbar fliseopsætning og renovering i f.eks. køkken, ved nyt badeværelse, entre eller bryggers. Vi sørger for det gode kvalitetsresultat til den aftale tid. 

Er du i tvivl om valget af fliser, eller har du behov for rådgivning til design og opsætning? Vi tilbyder fri vejledning, så du er sikker på, at du får et resultat, der passer til din boligs udtryk og stil. Kontakt os og få et godt tilbud på dit projekt.

Facaderenovering

Er facaden slidt, eller ønsker du blot at fornye med et nyt udtryk? Hos Køge Nord Murerfirma har vi stor ekspertise inden for b.la. opmuring, filtsning og pudsning. Udgangspunktet for vores arbejde er den enkeltes ønsker og behov til opgaven.

Vores typiske opgaver består i renovering af facader med sætningsskader, revner i muren og diverse fejl og mangler. Vi tilbyder naturligvis fri rådgivning og vejledning, så du er sikker på at opnå et holdbart og ønsket resultat.

Almindeligt murerarbejde

Køge Nord Murerfirma er specialiseret i en bred vifte af opgaver inden for såvel traditionelt som utraditionelt murerarbejde. Vi er meget fleksible og kan skræddersy en opgave ud fra dine specifikke ønsker og krav til projektet.

Det kunne f.eks. være i forbindelse med nye murerprojekter inden for opmuring af havemure, læmure eller facader. Har du behov for inspiration, eller har du behov for rådgivning, kan du trygt henvende dig til os allerede i dag. Vi har en løsning.

Tid til et nyt badeværelse i Køge eller omegn?

Få et tilbud på nyt badeværelse i Køge og omegn